Haugstad inngår samarbeidsavtale med Block Berge

Block Berge Bygg AS har inngått ny hovedavtale med Haugstad Trevarefabrikk. Avtalens verdi er på mellom 7 og 10 millioner på kroner.

Block Berge Bygg har med avtalten tilby nye løsninger på kjøkkenleveranser til næringsbygg fra Haugstad Trevarefabrikk på Vigrestad.

Dette er en hovedavtale på totalleveranser av kjøkken i alle kategorier, ferdig montert på byggeplass, skriver de to selskapene i en pressemelding.

– I dagens marked der produksjonsbedrifter kjøpes opp eller flytter ut av landet, er det positivt å se at Block Berge Bygg AS velger lokale leverandører. Haugstad Trevarefabrikk AS opplever god vekst i 2016, til tross for et nedadgående marked. Denne avtalen legger et godt grunnlag for videre vekst i 2017, sier Steinar Gulaker, daglig leder i Haugstad Trevarefabrikk AS.

Haugstad Trevarefabrikk har i 2015 investert i helautomatisert og robotisert platesaganlegg, som gjør dem godt rustet for en slik avtale med en av Rogalands største totalentreprenører.

Siste nyheter

Hjerte for Hå: Lokale bedrifter inviteres til å gjøre en forskjell

Til bedrifter i Hå kommune, Hjerte for Vigrestad ble opprettet høsten 2020 for å hjelpe mennesker rundt oss som har det vanskelig økonomisk. Våren 2023 endret navnet til Hjerte for Hå, for vi favner mange. Hovedsakelig deler Hjerte for Hå ut gratis mat til familier,...

Årets bedriftsbesøk

Vi i Vigrestad Næringsforening inviterer alle medlemmer til medlemstur og spennende bedriftsbesøk 12. september!

Hele Norge rydder

Den 3. mai går NRK i bresjen for den store ryddedugnaden «Hele Norge rydder». Hå kommune oppfordrar alle til å bli med på å plukka søppel.

Frokostmøte med Næringslivet i Hå

Fredag 2. mars kl 8-10 på rådhuset.
Tema for møtet: Innkjøp- og anbudsordning. Integrering av flyktninger i næringslivet. Planer i Hå kommune.

Tv-aksjonen Blimed

Søndag 22. oktober er TV-aksjonen blimed.no på NRK. I forkant er Vigrestad Næringsforening spurt om å stille med to mann med fulladede telefoner.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt