Sa opp jobben og startet bedrift midt i oljekrisen

Christopher Vold, Adam Seifeldin og Vladimir Bira i North Sea Solutions. Foto: Ane M. Knoph

I 2015 sa Christopher Vold opp den faste, trygge jobben sin for å gjøre noe annet. Sammen med to partnere startet han North Sea Solutions.

I dag utgjør kunder i oljebransjen rundt 70 prosent av virksomheten til det nyoppstartede selskapet.

– Jeg hadde en god jobb, men kjente på meg at det var på tide med noe nytt. Ideen kom på bordet i oppsigelsestiden min. Etter mye frem og tilbake, startet jeg North Sea Solutions 1. juni 2015 sammen med Kjell Inge Mæland og Jan Tore Søiland på eiersiden, forteller daglig leder Christopher Vold.

I dag er de tre ansatte. Ved store oppdragsmengder leies arbeidskraft inn. North Sea Solutions spesialiserer seg på design, mekanisk engineering av stålkonstruksjoner for en rekke næringer.

Det første året endte med 605.000 kroner i inntekter og et overskudd før skatt på 206.000. I 2016 var tilsvarende tall en omsetning på 950.000 kroner og et marginalt overskudd på 4000 kroner.

Les hele saken på sysla.no

Siste nyheter

Hjerte for Hå: Lokale bedrifter inviteres til å gjøre en forskjell

Til bedrifter i Hå kommune, Hjerte for Vigrestad ble opprettet høsten 2020 for å hjelpe mennesker rundt oss som har det vanskelig økonomisk. Våren 2023 endret navnet til Hjerte for Hå, for vi favner mange. Hovedsakelig deler Hjerte for Hå ut gratis mat til familier,...

Meld deg på nyhetsbrevet vårt