Vigrestad-bedrift fikk næringspris i Hå

Simplicity production AS med Rolf Jørgen Lauritzen i spissen ble årets vinner. F.v: Jan Bjorland, Erik Jonas Aarsland, Rolf Jærgen Lauritzen, Iris Odland Knutsen. FOTO: privat

I 11 år har SR-bank delt ut næringsprisen til bedrifter i Hå kommune. I år gikk den til Simplicity AS på Vigrestad.

Under den årlige julefrokosten på Jærmuseet deler Sparebanken SR-bank ut priser og gaver til personer og bedrifter som har utmerket seg.

Formålet med næringsprisen er å anerkjenne det lokale næringslivet i kommunen. Det legges også vekt på innovasjon. gründeregenskaper, gjennomføringsevne og resultat.

Begrunnelsen
Denne gangen var det Simplicty AS på Vigrestad som vant næringsprisen. Bedriften starta opp i 2002 og driver med produksjon og salg av deler til oljeindustrien.

Juryen sier dette om årets vinner:
– Bedrifta har levert solide overskudd, også de senere årene. De har en virksomhet i Tananger og om lag 20 ansatte. Antallet har vært stabilt til tross for utfordrende tider i industrien.

Bedriften roses for å ta godt vare på lærlinger, og for sitt engasjement for lokalsamfunnet.

Vinnerbedriften fikk utdelt et glassfat laget av en lokal kunstner, et diplom og en sjekk på 25.000 kroner.

Les mer på Jærbladet

Siste nyheter

Hjerte for Hå: Lokale bedrifter inviteres til å gjøre en forskjell

Til bedrifter i Hå kommune, Hjerte for Vigrestad ble opprettet høsten 2020 for å hjelpe mennesker rundt oss som har det vanskelig økonomisk. Våren 2023 endret navnet til Hjerte for Hå, for vi favner mange. Hovedsakelig deler Hjerte for Hå ut gratis mat til familier,...

Årets bedriftsbesøk

Vi i Vigrestad Næringsforening inviterer alle medlemmer til medlemstur og spennende bedriftsbesøk 12. september!

Hele Norge rydder

Den 3. mai går NRK i bresjen for den store ryddedugnaden «Hele Norge rydder». Hå kommune oppfordrar alle til å bli med på å plukka søppel.

Frokostmøte med Næringslivet i Hå

Fredag 2. mars kl 8-10 på rådhuset.
Tema for møtet: Innkjøp- og anbudsordning. Integrering av flyktninger i næringslivet. Planer i Hå kommune.

Tv-aksjonen Blimed

Søndag 22. oktober er TV-aksjonen blimed.no på NRK. I forkant er Vigrestad Næringsforening spurt om å stille med to mann med fulladede telefoner.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt